✓ Persoonlijk advies & service ✓ Van BBQ liefhebbers voor BBQ liefhebbers ✓ 100% tevredenheid

Big Green Egg kopen?

Big Green Egg kopen?
The original kamado since 1974

Big Green Egg kopen?
Big Green Egg is het originele kamado merk van de wereld. Al bijna 50 jaar heeft Big Green Egg ervaring met het vervaardigen van keramische barbecues. All Smoke BBQ is als erkend dealer het adres voor advies en service voor de aankoop van je Big Green Egg.

Kwaliteit van Big Green Egg

Wanneer men de verschillende merken kamado’s naast elkaar zet, zal met verschillen ervaren in het gebruik, door verschillen in keramiek, verbruik van houtskool, regeling van temperatuur afwerking van accessoires ect. Zo is het keramiek in samenwerking met NASA ontwikkeld waardoor er in de gehele kamado gelijke diktes van het keramiek zijn. Dit verbeterd de regeling, effectiviteit en de eigenschappen van de kamado. Door de hoogwaardige materialen en afwerking behoort Big Green tot de beste barbecues ter wereld en is als wereld marktleider op gebied van kamado koken de benchmark voor andere merken!  

Big Green Egg staat zodanig voor zijn producten dat je als koper levenslange garantie krijgt op al het keramiek en uitgebreide garantie op andere onderdelen! kijk voor de garantie voorwaarden 

BGE ribs

De Big Green Egg specialist van het noorden

tournedos

All Smoke BBQ heeft een volledig aanbod van barbecues en adviseert graag in de aanschaf van uw kamado. Met alle premium merken als Big Green Egg, The Bastard en Kamado Joe hebben we voor iedere kamado koker het juiste aanbod met altijd onze premium service. Zo leveren wij graag op afspraak uw kamado gemonteerd af in uw achtertuin, ontvangt u onze workshop kamado koken basis gratis voor 1 persoon erbij en uiteraard een zak premium houtskool voor een goede start van uw nieuwe aankoop. Nog niet zeker welk model of merk u voorkeur geniet? Boek gerust onze workshop in de webwinkel en u ontvangt bij aankoop van de barbecue weer als korting op de factuur*  

 

Waarom bij All Smoke BBQ kopen?

  • Persoonlijk advies en service
  • Grootste aanbod van premium merken van het noorden
  • Direct uit voorraad te leveren
  • We brengen graag uw Big Green Egg gemonteerd bij af
  • Erkend dealer van Big Green Egg
  • Persoonlijke afhandeling van garantie kwestie

*  niet van toepassingen bij overige aanbiedingen, workshop is gratis bij de meeste modellen vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Welke modellen zijn er?

Big Green Egg heeft de breedste range aan modellen van alle merken, de veel gestelde vraag is dan ook vaak welke maat id het beste voor mij geschikt? Dit is altijd een onderwerp in ons advies in de winkel. Uit hoeveel personen bestaat uw huishouden? Waarvoor wilt u de kamado gaan gebruiken? Komt hij op 1 plek te staan of moet de kamado verplaatsbaar zijn? Dit kan de keuze voor een model beïnvloeden om een kleinere of een grotere maat te nemen. Toch is de meest verkocht maat de Large. Dit omdat op de Large altijd alle accessoires beschikbaar zijn, deze genoeg ruimte bied om een volledige maaltijd voor 4 tot 6 personen te kunnen bereiden op 1 oppervlak.

Andere maten kunnen ook wel degelijk handig zijn afhankelijk van de wensen van het gebruik. Zo biedt Big Green Egg modellen aan als: Mini, MiniMax, Small, Medium, Large, XL en de 2XL

Accessoires

Voor de Big Green Egg zijn er veel accessoires beschikbaar of je nou direct of graag indirect kookt en grilt voor elke techniek heeft Big Green Egg een oplossing. Wij bieden u graag de beste Eggsperience en hebben een breed assortiment aan accesoires die perfect passen op jou Egg! 
De accessoires zijn allemaal van de hoogste kwaliteit, zijn doordacht ontwikkeld en uitgebreid getest voordat deze op de markt gebracht worden. Wij helpen u graag met het juiste advies voor accessoires afhankelijk van de gewenste bereidingen en kook technieken. 

5pc eggspander

De laatste innovaties van Big Green Egg bevinden zich in de barbecue. De 5 delige Eggstender is het uit meerdere componenten bestaande multilevel rack van BGE. Deze uitgebreide accessoire is de basis voor alle ad-ons voor de BGE. Zo passen de gietijzeren roosters, RVS, wok, convEGGter ect allemaal perfect in deze houder.  Veel van deze accessoires zijn overigens ook zonder te gebruiken! Bekijk in de webshop deze innovatieve accessoire 

Veel gestelde vragen

Wat is een Big Green Egg?

Een Big Green Egg is een kamado (een Japanse keramische barbecue)
Door middel van het keramiek en de schuifjes onder en boven kun je de temperatuur perfect regelen en krijg je een waanzinnig resultaat op allerlei kooktechnieken.
Wat dacht je van Low & Slow, grillen, stoven, roken ect.

Hoe werkt een Big Green Egg?

Het geheim is dat de warmte weerkaatst wordt door de hoge kwaliteit keramiek en de perfecte luchtstroom waardoor je gerechten extra mals worden.

Waarom Big Green Egg?

Big Green Egg streeft de hoogste kwaliteitsstandaarden na. Dit zie je in het product waarin geen concessies worden gedaan op grondstoffen en productieprocessen.
De kwaliteitscontrole van de productie behoort tot de beste van de wereld
Dit zorgt ervoor dat de garantie zo lang wordt afgegeven.

Wat kost een Big Green Egg?

De kosten van de Big Green Egg verschilt uiteraard welk formaat, wel of geen onderstel.
Je stelt hem helemaal zelf samen! wat je niet nodig hebt hoef je dus ook niet af te nemen. 

Meer weten?

Meer weten? 
Uiteraard staan we voor je klaar met een bakje koffie in onze volledig ingerichte winkel. 
Bel gerust via onderstaande contact gegevens of stuur je vraag via de app icoon. Je wordt dan zo spoedig mogelijk te woord gestaan!

Beginnen met chatten
1
Hoi, mag ik wat voor je betekenen?
Hoi, je spreekt met Raimon, waar kan ik je mee helpen?