✓ Persoonlijk advies & service ✓ Van BBQ liefhebbers voor BBQ liefhebbers ✓ 100% tevredenheid

Kamado Joe Kopen?

Kamado Joe kopen?Serve some adventure

Kamado Joe kopen?

Kamado Joe is de grote concurrent van Big Green Egg uit Amerika! De bedenkers van Kamado Joe hadden het gevoel dat ze nog iets misten op de kamado zoals hij tot een jaar of tien bestond. Alles werkte wel maar miste wat verfijning en puntjes op de I. Zo zijn de makers aan het bedenken gegaan hebben ze eigenhandig voor een kamado revolutie gezorgd. Vele innovaties die heden daags bij velen merken standaard zijn zijn van de hand van Kamado Joe! 

Zo begonnen ze met het Divide & Conquer system. Deze innovatie zorgde ervoor dan men in eens met de halve maan en roosters meer flexibiliteit kregen in hun kook technieken op de kamado. Hoog of juist laag, direct of indirect het was in eens mogelijk. 

Innovatie:

Zoals gezegd is Kamado Joe het meest innovatieve merk ter wereld. Vele innovaties als glasfiber afdichting, aslade, muliti level system en de innovatie op de topschijven komen van de hand van Kamado Joe. Kamado joe heeft 3 generaties aan classic modellen en Big Joe modellen. Maar ook een compact model genaamd Joe Jr. De eerste generatie hebben we alleen de Classic modellen beschikbaar. De Big Joe modellen zijn vanaf generatie 2 beschikbaar. 

Garantie

Met Kamado Joe ben je verzekerd van een goed product, Alle aspecten zijn goed doordacht en Kamado Joe zet graag de punten op de I. Daarom geven ze zeer uitgebreide garantie voorwaarden welke garant staan voor een levenslang plezier van je Kamado Joe 

DSC04559-800x1201-cb6eae5

Dé Kamado Joe dealer van het noorden

 

 

All Smoke BBQ heeft een volledig aanbod van barbecues en adviseert graag in de aanschaf van uw kamado. Met alle premium merken als Big Green Egg, The Bastard en Kamado Joe hebben we voor iedere kamado koker het juiste aanbod met altijd onze premium service. Zo leveren wij graag op afspraak uw kamado gemonteerd af in uw achtertuin, ontvangt u onze workshop kamado koken basis gratis voor 1 persoon erbij en uiteraard een zak premium houtskool voor een goede start van uw nieuwe aankoop. Nog niet zeker welk model of merk u voorkeur geniet? Boek gerust onze workshop in de webwinkel en u ontvangt bij aankoop van de barbecue weer als korting op de factuur*  

 

 

 

Waarom bij All Smoke BBQ kopen?

  • Persoonlijk advies en service
  • Grootste aanbod van premium merken van het noorden
  • Direct uit voorraad te leveren
  • We brengen graag uw Kamado Joe gemonteerd bij u af
  • Erkend Dealer van Kamado Joe
  • Persoonlijke afhandeling van garantie kwestie
 

All Smoke BBQ welkom

*  niet van toepassingen bij overige aanbiedingen, workshop is gratis bij de meeste modellen vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 

Welke modellen zijn er?

Kamado Joe heeft verschillende modellen. Grof weg in 4 soorten. 
Zo hebben we de Classic modellen welke gelijk staat aan een 21 inch large model. Joe Jr. is het draagbare model als compact model, dan hebben we de XL modellen welke de Big Joe genoemd worden. In de range zit ook nog een hybride model welke veel eigenschappen van de kamado heeft maar niet geheel van keramiek gemaakt is. Dit betreft de Kettle Joe. 

Classic modellen:

De Kamado Joe Classic 1: Is het oudste model waarmee ze begonnen zijn. 

devideDit is een fijne budgetvriendelijke instapper. Met zijn levenslange garantie en keramiek kwaliteit is het zeker een fijn apparaat. Het rooster is, net als bij de classic 2 en 3 46cm doorsnede. De classic 1 wordt standaard geleverd met het Divide & Conquer® Flexible Cooking System, plate setter, een aslade, grilltang voor het rooster en een aspook.

Kamado Joe Classic 2:

De Joe 2 is de opvolger van de Joe 1 met in de basis dezelfde kamado maar met een paar uitstekende upgrades. Zo zorgt het gepatenteerde lucht scharnier voor een gewichtloze deksel welke ook halverwege open blijft staan. Daarnaast hebben ze de margrietschijf vervangen voor een nieuwe top vent welke vele voordelen heeft als het niet inregenen van water. maar vooral dat deze niet verschuift wanneer je de dome opent. De verniewde wire mash gasket was ook echt een revolutie welke inmiddels op de meeste kamado’s te vinden is. Deze slijt minder en zorgt voor altijd een afgesloten dome. 

Kamado Joe Classic 3:

De classic 2 is dus al een hele mooie kamado, dus hoe ga je daar overheen? Laat dat maar aan Kamado Joe over! Dankij een studie op de universiteit van Harvard hebben ze de airflow opnieuw uitgedacht en de SlōRoller geïntroduceerd. De SlōRoller gebruik je bij het slowcooken op lage temperatuur in plaats van je keramische hittestenen en zorgt voor een betere airflow binnen de Kamado Joe. De grooste verbetering bij de Kamado Joe classic 3 is absoluut de hoogte.

De Joe classic 1 en 2 zijn minder hoog, ook in vergelijking met andere kamado merken. De classic 3 is hoger waarmee je op 2 en zelfs 3 lagen kunt koken, maar nog belangrijker, temperatuur beheersing is hiermee verbeterd. Er zit namelijk meer lucht in je kamado waardoor de regeling makkelijker gaat. Het vernieuwde onderstel van aluminium en de zijplanken van aluminium in plaats van het kunststof van de vorige modellen maakt het helemaal af. De inbegrepen accessoires bij de classic 3 zijn uitgebreid met een RVS houtskoolmand en uiteraard de SlōRoller.

Big Joe modellen:

De naam zegt het al dit zijn de XL modellen van de generatie 2 en 3.

difference
slowroller

Accessoires

Kamado Joe heeft redelijk wat fijne accessoires welke uitstekend op alle Classics of Big joe’s passen. Zo hebben ze voor alle modellen gietijzeren roosters, rvs grill roosters, plancha platen, rib racks en nog meer ad-ons voor in je barbecue. Echter voor overige accessoires als pannen, tangen, borstels ect heeft Kamado Joe geen range welke hun pakket compleet maakt. Dit is geen gemis uiteraard daar er genoeg aanbieders zijn van dergelijke artikelen. Shop dus gerust in onze shop en kijk bij The Bastard, The Windmill ect.  

Hoe wij graag jou Kamado Joe leveren:

Wij leveren graag de volgende service:*

  • Gratis gemonteerd afgeleverd in de achtertuin
  • Gratis workshop
  • Gratis zak premium houtskool.
  • Persoonlijk advies en service

Kom gezellig langs bij ons in de winkel of bestel je Kamado Joe in onze webshop, dan nemen we contact op voor de leveringsdetails en het maken van een leveringsafspraak, het is immers geen pakje boter!

* Condities gelden niet in combinatie met andere acties of offertes, levering en montage gratis in Friesland, daarbuiten geld een kleine brandstof toeslag.

Beginnen met chatten
1
Hoi, mag ik wat voor je betekenen?
Hoi, je spreekt met Raimon, waar kan ik je mee helpen?