The Bastard Anniversary edition 2022

The Bastard Anniversary Edition 2022

 The Bastard bestaat dit jaar 10 jaar en dat vieren ze met een speciale edtie. Deze scherp geprijsde editie heeft alle benodigdheden welke je nodig hebt en heeft een paar leuke nieuwe upgrades! Maar de prijs is lager van de Classic en de Urban hoe dan? hoor ik je denken, hierop kom ik strak op terug.

10 jaar The Bastard

10 jaar geleden begonnen de 2 broers Wesselink vanuit hun passie voor kamado koken hun eigen zwarte kamado te ontwikkelen. In eerst instantie werd deze eerste The Black Bastard genoemd. dit predicaat hebben ze snel laten vallen en zijn verder gegaan met de benaming The Bastard. Verkoop ging goed en al snel werd The Bastard vanwege zijn goede prijs/ kwaliteit verhouding de marktleider van Nederland op gebied van kamado verkopen. The Bastard probeert elk jaar de kook ervaring van je kamado te verbeteren door goed te kijken wat de trends in de markt zijn en de beste innovaties te implementeren en te verbeteren. The Bastard is inmiddels een van de grootste merken op gebied van kamado barbecues in Europa. Het uitgebreiden assortiment van accessoires, rubs, sauzen, kookboeken en houtskool maken The Bastard een van de meest complete concepten in de barbecue wereld. Daarbij komen er ook innovaties van hun handen weg zoals de Pizza rotisserie om er 1 te noemen.

De Anniversary Edition

Dit jaar bestaan het merk dus 10 jaar en kan zich meten met merken als Big Green Egg en Kamado Joe als 1 van grootste premium merken. Dit jubeleum willen ze niet stilletjes voorbij laten gaan en vieren dit met een nieuwe gelimiteerde editie. Deze matzwarte geglazuurde editie is een mooie combinatie van zijn twee broers de Urban en de glimmende Classic. De kleur heeft de tint van de Urban maar is wel geglazuurd zoals de Classic dat ook is!

NEW!

Wat is nieuw aan deze Bastard behalve de kleur.
Deze editie krijgt de aller nieuwste volledig zwarte demper (onderschuif) mee en de nieuwste volledig zwarte dome thermometer

Daarnaast is hij helemaal compleet uitgevoerd met:

Zwarte thermometer

  • 7mm RVS Rooster
  • Square plate setter met 2 halve maan zwarte geglazuurde plate setter stenen
  • RVS Charcoal Basket
  • RVS Ash tray
  • demperInfinity Gasket
  • Meest recente scharnier dus het gebruik van de pizza rotisserie is geen probleem!
  • Cast iron Precision top vent
  • Zijtafels
  • Onderstel
  • Zwarte demper 

Zoals beloofd hebben we het ook over waarom deze editie goedkoper is dan de Urban en de Classic. Winkel adviesprijs is immers slechts €1349,- v.s. €1599,- voor de Urban en €1499,- voor de Classic. Waar komt deze prijs dan vandaan? Mijn persoonlijke mening is dat dit model alle belangrijke kwaliteit en accessoires heeft welke je wil hebben, echter is het onderstel van een ouder model en heeft deze Anniversary edition het 7mm dikke hele RVS rooster zoals we deze nog van de 2021 modellen kennen. 2 kleine “down grades” die je plezier in de toekomst niet gaan bederven omdat het multilevel systeem wanneer je echt heel graag wilt hebben gewoon te koop is en zal passen. Alle accessoires zullen gewoon passen en mocht het onderstel je op termijn toch tegen staan is ook deze wel als upgrade gewoon te verkrijgen. Persoonlijk zal het mij niet veel schelen als ik maar verzekerd ben van de zelfde kwaliteit als de reguliere modellen.

Benieuwd geworden naar de actuele prijs of ons aanbod?

Bekijk ons aanbod welke je zal verbazen in onze webshop of loop gezellig binnen in onze BBQ tempel.

Beginnen met chatten
1
Hoi, mag ik wat voor je betekenen?
Hoi, je spreekt met Raimon, waar kan ik je mee helpen?