We weten wat werkt. We staan zelf achter het vuur.
Niet omdat wij het zeggen, maar omdat jij het vindt.
Gemaakt om jaren mee te gaan, niet één zomer.
Geplaatst op Anton Postema2025-02-02 Heel veel lof voor de heren van All Smoke BBQ! Aan kennis geen gebrek. Ook de workshops die ze geven zijn fantastisch; de buikjes worden goed gevuld. Daarom ook de DIKKE vijf sterren. De heren zijn aardig, behulpzaam en leggen alles supergoed uit met de kennis die ze hebben. En kennis hebben ze! Al met al dus een top zaak die top workshops geeft.Geplaatst op Richard Herrebout2024-11-20 Dit is het BBQ- walhalla van Friesland. Ga snel nog eens langs in de snoepwinkel voor mannen (en vrouwen) die van Barbecue en buitenkoken houden.Geplaatst op Leo Flapper2024-11-05 Ik gaf al vijf sterren voor het advies in de winkel, aankoop van de Bastard en snelle levering. Maar nu ook de pizza crash course gedaan. Goede uitleg met praktische tips, waarbij we zelfgemaakte pizza’s op verschillende bbq’s / pizza ovens konden bereiden. Met veel kennis en inspiratie naar huis gegaan en daarnaast een hele leuk avond gehad. Aanrader!Geplaatst op Johan op den Dries2024-10-29 Bbq workshop gehad. duurde erg lang allemaal en minimaal aantal gerechtjesGeplaatst op S tes2024-10-23 Goeie adviezen van heel vriendelijke eigenaar, goede informatie en niet te vergeten, top service!Geplaatst op Antoinette Hutting2024-09-18 Geplaatst op andré Jager2024-08-13 Geplaatst op P2024-05-22 Raimon heeft ons meer dan top geholpen. Het was een hele spontane snelle actie waar hij zijn kostbare prive tijd voor vrij heeft gemaakt. Het moest nu en snel....... Zijn aandacht, uitleg, passie en tijd hebben er voor gezorgd dat we met 2 Green eggs naar buiten liepen, met de nodige accessoires. Super Raimon, ik beveel je enorm aan.Geplaatst op Vanessa van Teijen2024-05-10 Geplaatst op Pascal Van Der Broek2024-03-25
Voor een BBQ-sessie met constante hitte, lange brandduur en minimale rook kies je voor echte BBQ houtskool. Bij All Smoke BBQ vind je uitsluitend houtskool van restaurantkwaliteit – 100% natuurlijk en geselecteerd op prestaties.
Wil je jouw BBQ naar het volgende niveau tillen? Voeg dan echt BBQ-hout toe aan je sessie. Denk aan rookhout, chunks, snippers en blokken: elk type en elke houtsoort geeft een unieke rooksmaak aan je gerecht.
BBQ’en is een vak. En met het juiste gereedschap werk je sneller, veiliger en preciezer. Gemaakt voor intensief gebruik en hoge temperaturen.
Een sappige steak of een gegaarde brisket begint bij de juiste temperatuur. Met onze BBQ thermometers krijg je volledige controle.
Een goede rub verandert gewoon vlees in BBQ-magie. Onze BBQ kruiden zijn met zorg samengesteld voor balans, pit en diepte.
Of je nu aflakken wil tijdens het grillen of gewoon lekker wil dippen: een goede BBQ saus maakt het af.
Bij All Smoke BBQ combineren we kennis, passie en kwaliteit. Wij helpen je om van elke BBQ een geslaagde ervaring te maken.
Als je net begint met barbecueën, zijn een stevige BBQ-tang, een kerntemperatuurmeter, een pizzasteen of gietijzeren rooster, en een goede houtskool de belangrijkste tools. Daarmee kun je veilig én smaakvol aan de slag.
Houtskool gebruik je als brandstof voor hitte, terwijl rookhout (chunks, snippers) bedoeld is om smaak toe te voegen aan je gerecht. Je kunt ze combineren voor warmte en rooksmaak.
Om je accessoires in topconditie te houden, is het belangrijk om ze direct na gebruik schoon te maken met warm water en een zachte borstel. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen en bewaar je accessoires op een droge plek. Bij lichte roestvorming kun je een staalborstel of een speciale BBQ-reiniger gebruiken.
Ja, voor Kamado BBQ’s zijn er accessoires zoals deflectorstenen voor indirect grillen, ribbets voor het langzaam garen van spareribs, pizzastenen voor krokante pizza’s en plate setters voor een stabiele temperatuurverdeling. Zo haal je het maximale uit je Kamado BBQ.
Veiligheid begint met goede voorbereiding. Gebruik altijd hittebestendige handschoenen en zorg dat je accessoires niet te dicht bij het vuur liggen. Houd ze schoon en opgeborgen op een droge plek, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik. Zo geniet je optimaal en veilig van je BBQ-sessies.