✓ Persoonlijk advies & service ✓ Van BBQ liefhebbers voor BBQ liefhebbers ✓ 100% tevredenheid

Over All Smoke BBQ

Even voorstellen!

All Smoke BBQ is ontstaan uit passie, passie voor lekker eten en drinken.

Lekker eten is met de paplepel in gegoten, familie bijeenkomsten gaan altijd om samen lekker te eten.
Deze waarde is diep geworteld bij mij en er is niks mooier om samen eten te delen en mensen te zien genieten van wat je gemaakt hebt.

Geen wonder dat BBQ bij mij als passie is gegroeid. De vaak gebruikte slagzin in Amerika is immers: There’s no I in BBQ! kort samenvattend in: BBQ beleef je samen. Immers 2,5 kg pulled pork eet je niet allen op. BBQ is voor mij kameraadschap, verbintenis en plezier.

Tijdens mijn voormalige werk als vleesspecialist bij een horeca groothandel is gaande weg een passie ontstaan doordat het bbq assortiment gepromoot moest worden. Buiten demonstraties verzorgen met verschillende bbq’s heeft bij mij de vlam in het hart doen ontsteken. Elke week weer nieuwe gerechten bedenken en uitproberen om de klant te inspreren en te vermaken.

2019 kwam daar een oproep van The Bastard via instagram dat ze voor 2020 demonstratie chefs zochten. Na een selectieproces mocht ik zowaar mij met veel trots aansluiten bij het demo team. Echter 2020 had andere plannen met de wereld. Toch voor de lockdown een demo weten te verrichten waarbij de eerste klant zich aandiende. Via mijn contacten bij The Bastard verteld wat ik wilde gaan doen met bestelling is het treintje langzaam vertrokken en is het nu tijd een eigen station te bouwen.

Bij All Smoke BBQ gaan we voor persoonlijk advies, inspiratie en service met een pluim. Kom gezellig langs bekijk de modellen, boek een workshop of bestel wat in de webshop. We zullen ons best doen u zo volledig mogelijk te helpen.

Vuurige groet,

Raimon van ‘t Hek
Eigenaar en vooral BBQ liefhebber.

All smoke BBQ
Beginnen met chatten
1
Hoi, mag ik wat voor je betekenen?
Hoi, je spreekt met Raimon, waar kan ik je mee helpen?