✓ Persoonlijk advies & service ✓ Van BBQ liefhebbers voor BBQ liefhebbers ✓ 100% tevredenheid

BBQ workshops en master classes voor beginners en gevorderden

Ben jij ook die fanatieke BBQ’er die graag zijn kook kunsten op het open vuur verbeterd of wil je graag alles weten voordat je de stap zet naar een kamado? Welk merk past bij je?, wat zijn de voordelen en hoe kom je er achter? All Smoke BBQ helpt je daar graag bij! In dit artikel BBQ workshops voor beginners en gevorderden, lees je de basis van onze en master classes en kun je direct een datum reserveren in onze webshop.

Basis BBQ workshops in onze workshopruimte.

Nog niet helemaal eruit of een kamado wel de moeite waard is voor je? In onze basis workshops geven we je een kijkje in de keuken waarbij je zelf aan de slag gaat met de kamado. Als barbecue specialist van het Noorden hebben we uiteraard de beste merken voor jou in het assortiment. Bij ons vindt je alle premium merken onder 1 dak en tijdens de workshop kun je met eigen ogen en handen zelf ervaren welk merk het beste bij jou past. Zo werken wij in onze workshopruimte met de volgende merken:

Big Green Egg

Big Green Egg is het merk welke het kamado koken sinds 1974 en dus bijna 50 jaar de wereld heeft laten kennis maken met koken op keramische barbecues.

Dit Amerikaanse merk heeft dus jaren lange ervaring met het keramiek welke Big Green Egg in samenwerking met NASA heeft door ontwikkeld. Daarnaasdt heeft BGE / Big Green Egg in het kort een zeer uitgebreid accessoires pakket welke voor de specifieke modellen speciaal ontwikkeld zijn. Ook heeft BGE de breedste range aan modellen van klein tot groot tot huge met modellen als: Small, Minimax, Small, Medium, Large, Extra Large en 2X Large.

Verfijning, kwaliteit en garantie is waar Big Green Egg voor staat! 

The Bastard

The Bastard is de Nederlandse kamado en sinds 2013 op de markt. The bastard is de zwart glimmende (classic) en de ook vaak gekochte Urban is de mat zwarte variant. De uitstekende prijs kwaliteit verhouding heeft deze kamado tot de absolute marktleider van de Benelux gemaakt.

Daarnaast heeft The Bastard veel accessoires in het assortiment welke perfect passen op hun modellen. De kamado’s zijn standaard zeer goed uitgevoerd en hebben bij aanschaf alle benodigdheden in de doos zoals onderstel, zijtafels, ash tray, charcoal baskete en een plate setter met rvs rooaster. spare ribs van The Bastard. Of bestel je Bastard meteen hier!

joe 3

Kamado Joe

Met zijn karakteristieke rode kleur, weet je meteen met welke kamado je te doen hebt. Kamado Joe is het  meest innovatieve kamado merk, met innovaties als het devide en conquer systeem (plate setter met veel mogelijkheden) en het glasfiber gasket om er een paar te noemen.  

De levenslange garantie op al het keramiek maakt de Kamado Joe een absolute ster op gebied van kamado bbq’s. Kamado Joe innovaties in in overzicht promo film

Grizzly-Grills_GE101_-Kamado-Elite-Large-1

Grizzly Grills

Grizzly Grills is het iets goedkopere broertje van The Bastard. De Grizzly grills is een hoogwaardige kamado met uitstekende garantie voorwaarden zo krijg je 20 jaar garantie op de dome. Ook heeft Grizzly Grills veel accessoires die mooi passen op hun modellen. Een mooie middenklasse kamado voor de gene die niet de hoofdprijs wil betalen maar wel gegarandeerd wil zijn van een veelzijdige bbq met kwaliteit en service.

Na de workshop?

  • Heb je een leuke avond gehad!
  • Weet je de basis technieken van het kamado koken!
  • Heb je meerdere technieken toegepast van roken, low en slow tot grillen!
  • Reeds een fantastische kamado gekocht of een beter beeld welke het beste bij je past!
  • Besluit je een kamado aan te kopen* krijg je van de workshop cadeau als korting op je bon!

Master Classes

Je BBQ skills naar een ander niveau tillen? Met onze verschillende thema workshops gaan we in op verschillende technieken en het hele jaar mee in het seizoen. Workshops als Street Food, workshop VLEES, workshop VIS of workshop American classics. het aanbod wisselt door het jaar heen maar op verzoek kunnen we uiteraard voor groepen altijd workshops op maat maken, leuk voor vrienden groepen, team building, vrijgezellen feestjes en personeelsuitjes!

Workshop STREETFOOD!

In deze workshop gaan we in op meerdere kleine gerechtjes welke je typisch zou kunnen vinden in Azië op straat als wel gerechten welke je in America in een food truck met veel al Mexicaanse invloeden. Van spiesen tot tortilla, van avocado tot garnalen een wereld om mee te spelen! Met deze gerechtjes heb je altijd een receptuur achter de hand voor die gezellige zonnige zondagmiddag op het strand of recreatie gebied. Compact mee en gaan! niet te lang en niet te moeilijk maar wel vers en vol van smaak.

Master class VLEES!

Als carnivoren puur sang is dit voor ons ook altijd een feestje om te doen. We behandelen in deze workshop in grote lijnen de anatomie van de verschillende zoogdieren die we graag consumeren. Hoe kijkt een slager er naar en wat kan je nou allemaal met de verschillende delen. in deze workshop zal geregeld zelf gehakt gedraaid worden en of worsten maken. we pakken er verschillende delen bij van rund tot lam en van kwartel tot Iberico varken. Hoe bereid je de verschillende soorten vlees optimaal en welke kern temperatuur houd je aan voor het beste resultaat. We nemen er lekker de tijd voor in deze 5 uur durende workshop. 

Master class VIS!

Hey wat zwemt daar ineens zo op mijn bord? Vis zo lekker al vinden veel mensen veel soorten vis spannend om te eten laat staan te bereiden. onbekend maakt on bemind en we hebben in de Noordzee zo veel mooie vis zwemmen. Hoe maak je vis mooi schoon of fileer je de vis. Waar let je op bij het kopen van vis op de afslag of visspecialist? van Platte vissen (fun fact deze worden gewoon rond geboren) tot de duivels van de zee. We maken er een leerzame dag van en naderhand durf je op de visafdeling verder te kijken dan alleen de zalm of kabeljauw van de afdeling!

Master class AMERICAN CLASSICS!

In deze workshop gaan we aan de slag met de echte BBQ classics uit America. Klassiekers als Moinballs of Dragon eggs, Splash burgers en Burned ends. Maar ook garnituren als Mac ‘n Chees als stuffed and Salted potatoes. Na deze workshop heb je weken aan inspiratie voor de zaterdag avond snack of zet je deze classics bij je vrienden voor de neus tijdens de Formule 1 op zondag middag. 

Beginnen met chatten
1
Hoi, mag ik wat voor je betekenen?
Hoi, je spreekt met Raimon, waar kan ik je mee helpen?